У Яремчому Fоrd Transit збив жінку з дитиною на тротуарі

У Яремчому Fоrd Transit збив жінку з дитиною на тротуарі

Фото
Укрінформ
На Прикарпатті водій фургону виїхав на тротуар і збив матір з маленькою дитиною, у результаті дівчинка загинула.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області.

"Трагічна автопригода, у якій загинула 4-річна дівчинка, а її мати тяжко травмована сталася сьогодні, 20 грудня, близько 13 год., по вулиці Свободи у центральній частині міста Яремче", - йдеться у повідомленні.

У жінки, мешканки с.Білі Ослави Надвірнянського району, попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та інші травми.

За попередніми даними встановлено, що за кермом автомобіля Fоrd Transit перебував 42-річний мешканець Закарпатської області. Він не впорався з керуванням, виїхав на тротуар, де допустив наїзд на пішоходів.

Читайте також: У Кишиневі п'яний адвокат збив двох жінок і неповнолітніх дітей

"Очевидці стверджують, що транспортний засіб рухався на невисокій швидкості приблизно 40-50 км/год. Такі ж пояснення надав і водій, який був тверезим, однак причину виїзду з проїжджої частини на тротуар він пояснити правоохоронцям не зміг", - повідомили у поліції.

На даний час за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, поліція розпочала кримінальне провадження (ч.2 ст.286 ККУ). В ході слідства призначено проведення ряду експертиз, за результатами яких буде встановлено детальні обставини та причини аварії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-