Зубко відкрив на Донеччині школу за стандартами нового освітнього простору

Зубко відкрив на Донеччині школу за стандартами нового освітнього простору

Фото, відео
Укрінформ
На Донеччині в Іллінівській ОТГ віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко взяв участь у відкритті після реконструкції спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів, створеної за стандартами нового освітнього простору (НОП).

Про нову школу Зубко розповів на своїй сторінці у Facebook

"Новий освітній простір – це вже не дизайн-проект на стіні в моєму кабінеті, і не просто посібник з рекомендаціями щодо НОП, розроблений нашою командою Мінрегіону. Це реальний втілений проект сучасної школи, якою вже бігають діти та зростає майбутнє нашої держави! Це новий освітній простір на Донеччині, в Іллінівській ОТГ", - підкреслив віце-прем'єр.

Читайте також: Україна не буде змінювати мовну статтю закону «Про освіту» - Гриневич

Він додав, що Іллінівську спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів визначено опорним навчальним закладом Костянтинівського району, і вона має статус україномовної.

Школа розрахована на 440 учнів. Загальна площа всіх приміщень – 4143 кв.м.

"На сьогодні навчається 351 учень у 11-ти класах. Працює 35 педагогів. Загальна вартість робіт по проектах – 23 858745,59 грн (кошти місцевих бюджетів населених пунктів області, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження). Департаментом освіти і науки закуплено мультимедійне обладнання та меблі на суму 2000,0 тис. грн. Для придбання обладнання, меблів облаштування території з районного бюджету виділено 313,6 тис. грн", - розповів Зубко.

Як повідомляє прес-служба віце-прем'єр-міністра, у виступі на відкритті школи Зубко зазначив, що в області функціонує 8 опорних шкіл, 2 – з яких в об’єднаних територіальних громадах.

Як повідомляв Укрінформ, у суботу віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко з робочим поїздкою перебуває у Донецькій області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-