Кривава ДТП у Харкові: Дронов просидить у СІЗО ще два місяці

Кривава ДТП у Харкові: Дронов просидить у СІЗО ще два місяці

Укрінформ
Київський райсуд Харкова задовольнив клопотання прокурора і продовжив на два місяці утримання в СІЗО для Геннадія Дронова - другого фігуранта у справі про ДТП 18 жовтня в центрі Харкова.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

"Клопотання задовольнили: утримання під вартою без застави до 10 лютого", - зазначила Дубовик.

Читайте також: Кривава ДТП у Харкові: водій Touareg скаржиться суду, що в СІЗО не може "ні їсти, ні пити"

За її словами, суд зобов'язав слідчого забезпечити медобстеження Дронова.

Що стосується суду, то, як сказав під час обговорення особистості підозрюваного його адвокат Перепелиця, у Дронова є стара мати, їй 81 рік: "У СІЗО стан Дронова погіршився, медообстеження йому не проводився, "швидку" не викликали. Для нього досить цілодобового домашнього арешту з носінням електронного браслета".

У той же час, за словами слідчого Волкова, Дронов не визнає себе винним, кілька разів міняв свідчення і може симулювати поганий стан здоров'я: "З урахуванням ризиків прошу для нього продовження арешту ще на два місяці".

Читайте також: Смертельна ДТП в Харкові: Зайцева визнала провину

Як повідомляв раніше Укрінформ, 13 грудня до Київського райсуду Харкова двічі викликали  "швидку" для Дронова та надавали йому медичну допомогу: робили кардіограму, виміряли тиск і поставили крапельницю.

Адвокат Дронова заявив про неможливість подальшого розгляду справи у зв'язку із станом здоров'я підозрюваного. Прокурори, посилаючись на медвисновок, визнали, що можна продовжувати. Суддя, приймаючи до уваги двогодинну медичну допомогу і думку лікаря, прийняла рішення продовжувати засідання.

Читайте також: Суд залишив Зайцеву за гратами

Нагадаємо: 13 грудня Київський райсуд Харкова продовжив утримання під вартою для Олени Зайцевої, підозрюваної у ДТП 18 жовтня в центрі Харкова, де п'ятеро загинули на місці, і шестеро постраждали, до 10 лютого без права на заставу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-