Кривава ДТП у Харкові: водій Touareg скаржиться суду, що в СІЗО не може

Кривава ДТП у Харкові: водій Touareg скаржиться суду, що в СІЗО не може "ні їсти, ні пити"

Фото
Укрінформ
Машину швидкої допомоги двічі викликали в Київський райсуд Харкова для Геннадія Дронова - другого фігуранта у справі про ДТП 18 жовтня в центрі Харкова.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла речник прокурора Харківської області Віта Дубовик.

Судове засідання у справі другого підозрюваного у харківській ДТП - Геннадія Дронова / Фото: Мадієвський В'ячеслав. Укрінформ

"Перша швидка приїжджала до Дронова до початку засідання суду. Під час засідання викликали ще одну швидку", - додала Дубовик.

За її словами, під час надання меддопомоги Дронову усіх попросили вийти з зали.

"Адвокат Дронова заявив про неможливість подальшого розгляду справи у зв'язку зі станом здоров'я підозрюваного. Прокурори, посилаючись на медвисновок, вважають, що можна продовжувати", - додала Дубовик.

За її словами, суддя, зважаючи на двогодинну меддопомогу та думку лікаря, прийняла рішення продовжувати засідання.

Як сказав журналістам сам Дронов, у нього стався нервовий зрив. "Я не визнаю своєї вини, ви самі бачили відео... Я тут в суді знепритомнів. У мене сил взагалі немає. Я п'яту добу без води та їжі... Я там (ред. - в СІЗО) не можу ні їсти, ні пити", - сказав він.

У суді триває засідання з обрання для Дронова запобіжного заходу.

Читайте також: Суд залишив Зайцеву за гратами

Як повідомляв раніше Укрінформ, 13 грудня Київський райсуд Харкова продовжив тримання під вартою для підозрюваної в ДТП Олени Зайцевої до 10 лютого без права на заставу.

Криваве ДТП в центрі Харкова сталося 18 жовтня. На місці загинули п'ятеро людей і шестеро постраждали, причому один з них помер від травм у лікарні.

Як повідомляв раніше Укрінформ, Геннадій Дронов оскаржував рішення суду про його арешт, але 16 листопада Апеляційний суд Харківської області залишив без задоволення скаргу захисту на тримання в СІЗО. Тоді Дронов теж скаржився на погане самопочуття і погрожував оголосити голодування. 

8 листопада Київський райсуд Харкова обрав тримання під вартою на 42 доби без застави для Дронова - другого учасника смертельної ДТП в центрі Харкова. Сам Дронов свою вину не визнає.

7 листопада на брифінгу начальник ГУ Нацполіції у Харківській області Олег Бех заявив, що в смертельній ДТП винні обидва водії: Зайцева (ред. - водій авто Lexus) і Дронов (Volkswagen Touareg). Обоє - підозрювані. Експерти переконані, що Дронов порушив 3 правила дорожнього руху, включаючи рух на заборонний - жовтий - сигнал світлофора. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-