Змерзлі Сміли: Депутат Фурсін узяв на поруки підозрюваного в розкраданні

Змерзлі Сміли: Депутат Фурсін узяв на поруки підозрюваного в розкраданні

Укрінформ
Народний депутат Іван Фурсін узяв на поруки підозрюваного у привласненні коштів, отриманих від споживачів за постачання теплової енергії ТОВ «Смілаенергоінвест».

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"Сміла – без тепла, підозрюваного на поруки взяв нардеп. У четвер, 07.12.2017, в Придніпровському районному суді м. Черкас відмовлено в задоволенні клопотання слідчого, погодженого прокурором, про обрання підозрюваному в організації злочинної схеми з привласнення коштів, отриманих від споживачів за постачання теплової енергії ТОВ «Смілаенергоінвест» (один із засновників товариства), запобіжного заходу - взяття під варту з можливістю внесення застави на суму завданих збитків у розмірі 38 млн 530 тис. грн", - зазначила вона.

Читайте також: Змерзлі Сміли: в.о. мера виключили з партії Порошенка

Сарган додала, що прокурор подав апеляцію на вказане рішення суду.

Правоохоронці затримали засновника ТОВ «Смілаенергоінвест» 5 грудня поточного року. Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 27, ч. 5 ст. 191 (привласнення чужого майна, яке було ввірене особі, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах) КК України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-