Теракт біля Палацу спорту: обвинуваченому вшосте викликали

Теракт біля Палацу спорту: обвинуваченому вшосте викликали "швидку" на суд

Укрінформ
Фрунзенський райсуд Харкова припинив засідання через виклик "швидкої" до обвинуваченого Сергія Башликова.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів адвокат Дмитро Тихоненков.

"Під час засідання до обвинуваченого Сергія Башликова викликали "швидку": у нього підвищився тиск. Після отримання меддопомоги він попросив перенести суд. Наступне засідання суду - 14 грудня", - відзначив адвокат.

За його словами, Башликов, до якого викликали "швидку" на останні п'ять засідань, так і не був обстежений, хоча суд доручав провести обстеження його до 9 листопада.

"На черговому засіданні триває розгляд матеріалів справи. На сьогодні суд зупинився на розгляді тому №5, а всього їх 16", - додав адвокат.

За його словами, суд задовольнив клопотання прокурора про залучення до справи матеріалів щодо особи обвинуваченого Володимира Дворнікова, які свідчать про те, що він раніше вивчав українську мову і тому не потребує перекладача.

Читайте також: У Дніпрі застрелили чоловіка, оголошений план "Сирена"

Як повідомляв раніше Укрінформ, 22 лютого 2015 року в Харкові при вибуху під час траурної ходи активістів біля Палацу спорту, присвяченого пам'яті героїв Небесної сотні, на місці загинули дві особи, ще двоє померли в лікарні, поранено 11 чоловік. Через три дні за підозрою в теракті затримано троє харків'ян: Дворніков, Тетюцький, Башликов. За даними силовиків, їх завербували російські спецслужби, вони проходили підготовку у Білгороді, і за теракт мали отримати 10 тис. дол. Їм загрожує довічне ув'язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-