На Житомирщині у смертельну ДТП потрапило подружжя з Аргентини

На Житомирщині у смертельну ДТП потрапило подружжя з Аргентини

Фото
Укрінформ
Біля села Кам'янки на Житомирщині легковик Citroen, в якому їхало подружжя з Аргентини з перекладачем-киянином, зіткнувся з вантажівкою. Жінка і водій-перекладач загинули, чоловіка госпіталізовано.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 22.35 на 144 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Кам’янки Житомирського району. За попередньою інформацією, 61-річний водій автомобіля Renault Magnum, рухаючись у напрямку м. Новограда-Волинського, не впорався з керуванням транспортним засобом та виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося лобове зіткнення з Citroen", - йдеться у повідомленні.

Керманич легковика, 47-річний киянин, та 39-річна пасажирка, громадянка Аргентини, від отриманих травм загинули на місці пригоди. Ще один пасажир, 38-річний громадянин Аргентини, отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Водія вантажівки, жителя Львівської області, затримано.

Читайте також: Слідчі передали поліції матеріали на третього учасника смертельної ДТП у Харкові

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-