Пенсіонери МВС

Пенсіонери МВС "символічно" блокували трасу Харків-Сімферополь – вимагали більше грошей

Укрінформ
У Запорізькій області пенсіонери МВС  блокували рух на трасі Харків-Сімферополь, вимагаючи підвищення пенсій.

Як повідомляє кореспондент Укрінформ, в акції взяли участь близько 200 ветеранів органів внутрішніх справ з Енергодара, Токмака, Орєхова, Мелітополя і Бердянська.

З національними прапорами України і плакатами, що закликають негайно перерахувати пенсії пенсіонерам МВС, вони блокували рух на трасі Харків-Сімферополь, організувавши безперервний рух через проїжджу частину в районі села Каменське.

"Ми вимагаємо справедливого перерахунку пенсій. Обіцяли, що перерахунок буде зроблено. Але нічого не зроблено досі", - повідомив координатор акції Олег Коваленко.

За його словами, востаннє пенсію колишнім силовикам перераховували 2008 року, тому зараз значна частина з них отримує від 1300 до 2500 грн. За даними мітингувальників, тільки в Запорізькій області таких пенсіонерів органів МВС понад 6 тисяч.

Читайте також: Розенко заспокоює: пенсії військовим і силовикам перерахують

Акція протесту тривала близько 10 хвилин, але за цей час на трасі в обох напрямах утворилися пробки з десятків автомобілів: протестуючі пропускали лише громадський транспорт, військових і автомобілі екстрених служб. Передавши свої вимоги письмово представникам ЗОДА, які прибули на акцію, мітингарі розійшлися, але зазначили, що протестуватимуть й надалі - доти, доки вимоги не будуть почуті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-