Пожежа у таборі

Пожежа у таборі "Вікторія": суд відсторонив директора

Укрінформ
Приморський райсуд Одеси відсторонив від посади директора позашкільного спортивно-оздоровчого табору "Вікторія", де через пожежу загинуло троє дітей.

Про це повідомляє прес-служба Одеської облпрокуратури. 

"За клопотанням прокуратури Одеської області Приморський райсуд міста відсторонив від посади директора дитячого табору "Вікторія", якого підозрюють у скоєнні злочину за ознаками ч. 2 ст. 270 (порушення правил пожежної безпеки, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Читайте також: Пожежа в "Вікторії": стали відомі висновки експертів щодо трагедії

Прокуратура надалі відстоюватиме принципову та послідовну позицію у суді – підозрюваний директор дитячого закладу має перебувати під вартою без права на заставу. Оскільки, враховуючи тяжкість наслідків злочину – загибель людей, визначення альтернативи не може бути виправдане станом здоров’я підозрюваного.

На цьому 27 листопада акцентував увагу на засіданні Апеляційного суду Одеської області прокурор Олег Хорсуненко.

Як повідомлялося, керівника одеського дитячого табору "Вікторія" Петроса Саркісяна, якого прокуратура підозрює у злочинній недбалості, що призвела до пожежі 15 вересня й загибелі трьох дітей, було звільнено 15 листопада із СІЗО під заставу 128 тисяч гривень.

Триває розслідування кримінальних проваджень за ознаками за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) і ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-