На Вінниччині завершують ремонт двох мостів

На Вінниччині завершують ремонт двох мостів

Фото
Укрінформ
На Вінниччині завершуються ремонтні роботи двох мостів вартістю понад 15 млн грн.

Про це повідомляє департамент інформаційної діяльності у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької ОДА.

«У Вінницькій області в 2017 році відповідно до урядової постанови затверджено виконання поточного середнього ремонту двох мостів - через р. Десна, а також на 114-му кілометрі на автодорозі М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський. Сумарна вартість ремонту двох об’єктів, згідно постанови, складає 15,3 млн грн. Наразі вже завершені роботи на лівій частині обох мостів та завершуються роботи на правій частині по влаштуванню бар’єрного огородження», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що обидва мости будувались понад 30 років тому і вкрай потребували ремонту. Згідно з проектно-кошторисною документацією, в рамках ремонтів передбачені влаштування монолітної плити для підсилення прогонової будови, ремонт бетонних конструкцій, заміна проїзної частини, влаштування сполучення з пішоходам, заміна перильного та бар’єрного огородження  тощо.

Вже завершені роботи на лівій частині обох мостів та завершуються роботи на правій частині  по влаштуванню бар’єрного огородження. Проводиться грунтовка низу прогонової будови та укріплення конусів. На ділянці автошляху поблизу мостів влаштовано освітлення.

Фото Вінницької ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-