У Франківську спіймали організатора наркотрафіку з Франції

У Франківську спіймали організатора наркотрафіку з Франції

Укрінформ
Співробітники СБУ встановили місце перебування та затримали мешканця Івано-Франківська, який перебував у розшуку за організацію контрабанди в Україну наркотиків.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"На початку вересня ... організатору наркобізнесу вдалося втекти з місця злочину, він був одразу оголошений у розшук на території України. Днями правоохоронці затримали його в приватному будинку далеких родичів у Івано-Франківську", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в прокуратурі Івано-Франківської області, затриманий "був організатором групи, члени якої упродовж серпня-вересня 2017 року у Французькій Республіці неодноразово придбавали, переміщали через державний кордон України з приховуванням від митного контролю та на території Івано-Франківської області збували таблетки «субітекс» із вмістом наркотичного засобу (бупренорфін) в особливо великих розмірах".

Читайте також: СБУ перекрила оптову торгівлю кокаїном та ЛСД

Як розповіли в СБУ, на початку вересня оперативники спецслужби затримали двох учасників наркоугрупування під час отримання контрабандної партії наркотиків у понад шість з половиною тисяч пігулок. Під час обшуків помешкань фігурантів провадження виявлено та вилучено двадцять три тисячі євро, понад два кілограми марихуани та ста грамів чистого амфетаміну. Організатору наркобізнесу тоді вдалося втекти з місця злочину.

Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру у вчиненні злочинів та застосування щодо нього запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-