В Одесі студенти-іноземці викрали юнака і вимагали викуп

В Одесі студенти-іноземці викрали юнака і вимагали викуп

Укрінформ
В Одесі група з трьох студентів-іноземців викрала 17-річного юнака і утримувала його, вимагаючи з батьків викуп.

Про це повідомляє прес-служба Приморського відділу поліції у м.Одесі.

"Група іноземців, які намагались злочинним шляхом отримати «легких» грошей, викрали 17-річного юнака та вимагали від батька за повернення дитини чималий викуп", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в поліції, молодики заздалегідь спланували злочинні дії. Перебуваючи на стоянці одного з торгівельно-розважальних центрів, вони застосували фізичну силу та заштовхали неповнолітнього одесита до автомобіля, після чого поїхали з місця події. Вже в салоні авто зловмисники, використавши заздалегідь заготовлені предмети катування, завдали тілесних ушкоджень юнакові, заволоділи його мобільними телефонами, грошовими коштами та золотими виробами, які на той момент були при ньому.

Після цього викраденого сховали у квартирі, зв’язали та заклеїли рот скотчем. Потім зателефонували батькові з вимогою передати грошові кошти в обмін на свободу сина і погрозами у разі невиконання вимог позбавити сина життя.

У поліції поінформували, що батько зібрав необхідну суму та передав її зловмисникам, сина було відпущено. І лише після цього потерпілі наважились звернутись до правоохоронних органів.

Співробітники Шевченківського відділення поліції Приморського відділу поліції в м. Одесі миттєво вийшли на слід зловмисників та затримали їх. При затриманні були вилучені речові докази, які прямо вказували на причетність кожного з них до вчинення протиправних дій.

Читайте також: Під Харковом підірвали і пограбували банкомат "Привату"

За даним фактом слідчими розпочато одразу три кримінальних провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій), ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-