Амністований сепаратист Юдаєв не залишав Україну - поліція

Амністований сепаратист Юдаєв не залишав Україну - поліція

Укрінформ
Оголошений у розшук антимайданівець Сергій Юдаєв не перетинав державний кордон України.

Про це кореспонденту Укрінформ розповіли у відділі комунікацій Головного управління Нацполіції у Харківській області з посиланням на Держприкордонслужбу України.

"Цей громадянин не перетинав кордон України. Тривають розшукові заходи для встановлення його місцезнаходження", - відзначили у відділі.

Перевірено адреси, додали у відділі, за якими утікач може з'явитися в Харкові.

Як повідомляв Укрінформ, 6 листопада Київський райсуд Харкова звільнив за амністією від покарання - 8 років в'язниці - антимайданівця Сергій Юдаєва, визнаного винним в організації масових безпорядків при захопленні Харківської ОДА і в хуліганстві в редакції телекомпанії "АТН". Вирок у частині застосування закону про амністію оскарженню не підлягає.

За словами адвоката Дмитра Тихоненкова, після оголошення рішення суду про амністію Юдаєв зник, і зв'язку з ним немає.

Читайте також: Антимайданівця Юдаєва після амністії оголосили в розшук

7 листопада на брифінгу начальник Головного управління Нацполіції у Харківській області Олег Бех повідомив, що Юдаєва оголошено в розшук, оскільки не з'явився в суд за новою підозрою в побитті.

Вранці 8 квітня 2014 року спецпідрозділи міліції звільнили будівлю Харківської ОДА, захоплену 6 квітня сепаратистами. На місці затримано більш як 60 осіб, включаючи лідерів захоплення: Сергія Юдаєва (йому також пред'явлено обвинувачення у погромі незалежної телекомпанії АТН), Спартака Головачова, Єгора Логвинова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-