Полтавська суддя заявляє про побиття, каже напали

Полтавська суддя заявляє про побиття, каже напали "класичні тітушки"

Фото
Укрінформ
Суддя Октябрського районного суду Полтави пов’язує напад на неї із оточенням міського голови Полтави Олександра Мамая.

Про це вона повідомила у коментарі Громадському.

"Я називаю це оточенням міського голови або голови Октябрського суду. Я припускаю, що це Ковжога Олександр - він був представником міського голови у справі, а зараз позивається до мене", - сказала вона.

Гольник розповіла, що на неї напали "класичні тітушки". За її словами, у нападників в руках були схожі на поліцейські кийки, або труби.

"Удар був не прямий, а під кутом, по голові. Не дуже сильний. Наклали шов. Якби чоловік мене не захищав, була б зовсім інша історія. Йому зараз важко ходити", - сказала жінка.

Читайте також: Побиття депутатом дівчини-поліцейського: радник Авакова каже - статус не допоможе

"Засоби масової інформації приїхали на місце раніше за поліцію", - додала вона.

Сьогодні, 22 листопада, ввечері в Полтаві біля Меморіалу Солдатської слави напали на суддю Ларису Гольник, яка працює суддею в Октябрському районному суді Полтави.

Про це сама Гольник повідомила у Facebook. За даними інтернет-видання "Полтавщина", на місце виїхала слідчо-оперативна група.

За словами жінки, вона йшла з роботи з чоловіком Ігорем Гавриленком, коли на них напали двоє чоловіків у темному одязі з капюшонами і почали "бити гумовими кийками: мене по голові, його - по тулубу, кілька разів повалили. Поруч лежали їх велосипеди. Поки Ігор боровся з нападниками, я спробувала ногою зламати велосипеди, щоб вони не змогли далеко поїхати і поліція встигла їх затримати. Тоді нападники підбігли до мене і кілька разів вдарили по голові так, що потекла кров. Після цього вони втекли, залишивши велосипеди".

Лариса Гольник працює суддею в Октябрському районному суді Полтави. Щоправда, вже два роки не одягає мантію та не виносить вироків, оскільки її повноваження спливли у 2015 році, а документи на переобрання суддею безстроково застрягли у столичних кабінетах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-