Пограбування зі стріляниною на Житомирщині: нападники забрали 30 кг золота

Пограбування зі стріляниною на Житомирщині: нападники забрали 30 кг золота

Укрінформ
У смт Гришківці Бердичівського району на Житомирщині озброєні грабіжники зупинили машину, в якій перевозили золоті ювелірні вироби, і вкрали 30 кг прикрас, підстреливши при цьому чоловіка.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

"19 листопада у Бердичівському районі невідомі напали на автомобіль Volkswagen Tiguan, в якому двоє підприємців перевозили з м. Києва до м. Вінниці близько 30 кг ювелірних виробів із золота. У результаті грабіжники заволоділи названими цінностями та поранили пасажира", - йдеться у повідомленні.

Зазначають, що нападники, які пересувались на кількох автомобілях, заблокували рух Volkswagen на кільці для розвороту і силоміць витягли з салону водія. Пасажира, який намагався втекти, розбійники поранили в ногу.

Як встановили поліцейські, потерпілі є жителями Вінниці, 1973 р.н., які упродовж кількох днів перебували у столиці як учасники виставки ювелірних виробів.

На місце події терміново прибули слідчо-оперативні групи Бердичівського відділу поліції та Головного управління Нацполіції в області. У ході першочергових дій по розкриттю цього злочину було розпочато спеціальні заходи поліції та розіслано відповідні орієнтування з відомостями про транспортні засоби, на яких можуть пересуватись підозрювані, розіслані до сусідніх регіонів.

Читайте також: Пограбування століття: в Україні затримали поляка, який вкрав $2,2 мільйона

За вказаним фактом нині проводиться досудове розслідування за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Слідчо-розшукові заходи тривають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-