В Одесі затримали бандитів, які служили “злодію в законі”

В Одесі затримали бандитів, які служили “злодію в законі”

Фото, відео
Укрінформ
В Одесі затримали двох зловмисників, які скоїли розбійний напад зі стріляниною. Виявилося, що затримані входили до злочинного угруповання, яке в минулому контролювалося вбитим у Стамбулі «злодієм в законі» на прізвисько Ровшан Ленкоранський.

Про це повідомляє департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України.

"Наприкінці весни цього року двоє невідомих поблизу вулиці Гагарінське плато розстріляли автомобіль, в якому знаходились два чоловіки. Потерпілі отримали тяжкі вогнепальні поранення, однак залишися живими. Спільними діями бійців відділу швидкого реагування ДВБ НПУ, оперативників Одеського УДВБ НПУ та міської прокуратури №3 підозрюваних у стрілянині затримали. При цьому молодики намагалися чинити опір правоохоронцям, однак були затримані бійцями підрозділу швидкого реагування. Згодом зловмисників затримали в порядку ст. 208 КПК України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, оперативники ВБ з’ясували, що до збройного нападу причетні 30-річний уродженець Республіки Дагестан (професійний спортсмен боїв без правил) та 31-річний раніше судимий за грабіж одесит, який тривалий час займався боксом.

Серед інших учасників банди Ленкоранського – 38-річний уродженець Вірменії, 29-річний уродженець Грузії (професійний спортсмен з тайського боксу) та 29-річний уродженець Молдови (професійний спортсмен з боїв без правил).

Читайте також: Банду викрадачів посадовця в Маріуполі посадили на вісім років

За місцем мешкання затриманих проведено обшуки. Під час їх проведення вилучено три пістолети і набої до них, гладкоствольну мисливську рушницю, п’ять мобільних телефонів та дві іномарки еліт-класу. Вилучену зброю направили на експертизу.

На сьогодні обом фігурантам оголошено підозру за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Стосовно них судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави: українцю – 56 тисяч гривень, чеченцю – 128 тисяч гривень. Затриманим загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-