Протест в Одесі: кількість постраждалих поліцейських перевищила 20

Протест в Одесі: кількість постраждалих поліцейських перевищила 20

Укрінформ
Під час акції громадян "Літній театр наш", що проходила в Міському саду Одеси, були травмовані більше 20 поліцейських.

Про це повідомляє прес-служба обласного управління поліції.

"За медичною допомогою правоохоронці звернулися з діагнозами: черепно-мозкова травма, струс головного мозку, гематоми, забої, хімічні опіки шкіри та верхніх дихальних шляхів, а також коньюктивіти хімічного походження", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Акція проти забудови: в Одесі активісти побили голову поліції області

Правоохоронці нагадують, що мирна акція проти забудови через неправомірні дії деяких громадян переросла у хуліганські дії. Проте протиправні дії громадян правоохоронцями були припинені, ситуація була контрольована, тож масових заворушень не допущено.

"Серед цивільних постраждалих немає. Звернень про неправомірні дії поліцейських не зафіксовано", - інформують у поліції.

Раніше повідомлялося про шістьох постраждалих копів.

Відомості про вказані події внесені до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією - ч.4 ст. 296 (хуліганство) та ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України. Санкції даних статей передбачають покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-