На Закарпатті сестру народного депутата знайшли мертвою в колодязі

На Закарпатті сестру народного депутата знайшли мертвою в колодязі

Укрінформ
У Закарпатській області на дні сільського колодязя знайдено мертвою молодшу сестру  народного депутата Верховної Ради Василя Брензовича.

Про загибель 45-річної жінки повідомило ГУ ДСНС України у Закарпатській області.  

"15.11.2017 о 15:05 від чергового Берегівського відділу ГУ НП надійшло повідомлення про виявлення у колодязі тіла громадянки 1972 р.н., за адресою: Берегівський район, с. Запсонь, вул. Головна", - йшлося в офіційному повідомленні.

Сьогодні ж стало відомо, що загибла - сестра Василя Брензовича, Маріанна Брензович.

Керівництво Закарпатської обласної ради, депутатський корпус та  колектив виконавчого апарату обласної ради висловили  щире співчуття Василю Брензовичу з приводу  трагічної смерті сестри  Маріанни Іванівни 

45-річна Маріанна Брензович працювала викладачем у Закарпатському угорському інституті ім. Ференца Ракоці II в Берегово. Вона викладала на кафедрі угорської мови і літератури.

Причину  смерті жінки  розслідують правоохоронні органи. 

Василь (Ласло) Брензович — народний депутат Верховної Ради України, обраний в 2014 році від «Блоку Петра Порошенка». Голова підкомітету з питань міжнаціональних відносин Комітету ВР  України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин.  Голова Товариства угорської культури Закарпаття.  До обрання в ВР працював першим заступником голови Закарпатської обласної ради.  Очолював  партію угорців України.

Фото: vsapravda.info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-