Миколаївський губернатор  вимагає заборонити три лотереї

Миколаївський губернатор вимагає заборонити три лотереї

Укрінформ
Голова Миколаївської ОДА звернувся до органів місцевого самоврядування міст, районів та ОТГ з вимогою заборонити діяльність трьох легальних компаній зі сфери грального бізнесу - «Національна лотерея», «Укрлото», «Золота підкова».

Про це Олексій Савченко написав на своїй сторінці у Facebook після зустрічі з силовиками, де йшлося про припинення дії ігорних закладів на території Миколаївської області.

«Провів нараду щодо припинення дії гральних закладів на території Миколаївщини. Ми з’ясували, що у нас на території області працюють три великі фірми – це «Національна лотерея», «Укрлото», «Золота підкова». Звертаюсь особистим листом до всіх рад - органів місцевого самоврядування міст, районів, ОТГ, щоб вони на сесіях заборонили діяльність цим трьом компаніям. Після отримання таких рішень ми вирішимо, що робити далі і як побороти це зло», - написав Савченко.

Читайте також: НАЗК наступного року перевірить "лотерейне щастя" Ляшка

Він також дав доручення всім містам, районам та ОТГ розірвати існуючі договори з гральними закладами, якщо вони є і стосуються комунальної власності. А ще очільник області вимагає дослідити по кожному населеному пункту і надати йому інформацію про всі ігрові заклади та так звані інтернет-кафе, які діють на їхній території.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-