У Конотопі через борги енергетикам можуть зупинитися трамваї

У Конотопі через борги енергетикам можуть зупинитися трамваї

Укрінформ
Через борг за електроенергію у майже півмільйона гривень, який не буде погашено до 10 листопада, у Конотопі можуть зупинитися трамваї.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі ПАТ „Сумиобленерго”.

„На початку листопада 2017 року в черговий раз постало питання погашення боргів за спожиту електроенергію КП „Конотопське трамвайне управління”. Комунальне підприємство так і не дочекалось допомоги від міської ради, оскільки 12 жовтня 2017 року сесія вкотре не відбулася. Ба більше, дата найближчої сесії досі невідома, а збільшення заборгованості за електричну енергію зазначеного підприємства неминуче”, - зазначили у прес-службі.

За її інформацією, ПАТ „Сумиобленерго”, йдучи назустріч мешканцям Конотопа, вже тривалий час утримується від припинення електропостачання, що унеможливило б користування послугами цього виду транспорту населенням міста. При тому, що чинні нормативно-правові акти та договір про постачання електричної енергії, який укладений із зазначеним підприємством-боржником, дає право енергопостачальній компанії припинити безоплатний відпуск електроенергії.

„Несплата рахунків за спожиту електроенергію КП „Конотопське трамвайне управління” наразі досягла двомісячного терміну. Тож, якщо найближчим часом місцева влада не вирішить питання своєчасної оплати за використану трамвайним управлінням електроенергію, енергопостачальна компанія буде змушена вжити всіх можливих заходів для недопущення збільшення відповідної заборгованості, що, в свою чергу, призведе до обмеження чи повного припинення руху трамвайного транспорту в місті Конотоп”, - наголосили у прес-службі.

Читайте також: У Харкові з 1 грудня запровадять електронний квиток для проїзду в трамваях і тролейбусах

У Конотопі щодня на лінії виходять близько десятка трамваїв, які перевозять третину всіх пасажирів Конотопа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-