Комунальники влаштували

Комунальники влаштували "потоп" в екологічному відділі Херсонської ОДА

Укрінформ
У Херсоні потоп паралізував роботу Департаменту екології ОДА, Держекоінспекції в області та управління Державної казначейської служби у місті.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів директор Департаменту екології та природних ресурсів Херсонської ОДА Юрій Попутько.

"Сьогодні у  приміщенні Департаменту екології та природних ресурсів ОДА  по коліна води,  обвалилася повністю стеля, зникло світло.  Ми орендуємо це приміщення. Будинок перебуває у власності міста Херсона, обслуговує будинок комунальне підприємство, теплоподачу здійснює теж КП міста Херсона. Крім нас тут  знаходиться екологічна інспекція і казначейство, тож,  паралізована робота усіх органів влади, які тут знаходяться", - підкреслив  Попутько.

Як він повідомив, працівники міського КП  "Центр", обстежуючи систему опалення даного чотириповерхового будинку по провулку Козацькому, 10, виявили на горищі будинку відсутність заглушки в  системі опалення. 

"Нібито працівники КП "Центр" повідомили про це міське КП  "Херсонтеплоенерго" і попросили не подавати в систему воду, доки вони не зроблять нову заглушку. Але "Херсонтеплоенерго" таки дало сьогодні воду у систему, і вся ця вода пішла на стелю. Я прийняв рішення евакуювати співробітників департаменту з приміщення",  - сказав Попутько.

За його словами, наразі невідомо,  коли Департамент екології та природних ресурсів та інші розташовані у будинку державні установи відновлять свою роботу. "Я думаю, що це буде точно не на цьому тижні",  - наголосив він.

Як повідомляв Укрінформ, опалювальний сезон 2017 - 2018 років офіційно розпочався у Херсоні 26 жовтня. За даними Департаменту ЖКГ Херсонської міськради, станом на  31 жовтня МКП "Херcонтеплоенерго" подaло теплоноcій у 281 із 621 житлових будинків тa об'єктів cоціaльної cфери.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-