Херсонські маршруточники отримали 40 тисяч штрафу за відмову

Херсонські маршруточники отримали 40 тисяч штрафу за відмову "скинути" гривню

Укрінформ
У Херсоні під час рейдових перевірок автоперевізників міста, які здійснюють перевезення пасажирів на міських маршрутах, оштрафовано майже на 40 тис. гривень - за невиконання рішення виконкому Херсонської міськради, яким зменшено тариф на проїзд у міських маршрутках з 5-ти до 4 гривень.

Про це повідомив голова Чорноморського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки Ігор Пастух.

"Підсумок (рейдових перевірок - ред.): 23 акти по 1700 гривень на міських перевізників... Але найголовніше, що після обіду тариф (на проїзд у маршрутках міста - ред.) приведений у відповідність з рішенням виконкому - 4 гривні", - повідомив Пастух.

За його інформацією, під час цього рейду інспекторами був оштрафований за виявлені порушення також і обласний перевізник - на 6800 гривень, а також складено один протокол на перевізника на 17 тис. гривень.

Читайте також: У Херсоні маршрутка врізалася в електроопору, є постраждалі

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні 26 жовтня 2017 року виконком міської ради на своєму позачерговому засіданні ухвалив рішення підвищити тариф на проїзд у маршрутках міста до компромісних 4 гривень, що на 1 гривню менше ніж тариф, який був встановлений міськвиконкомом у його попередніх рішеннях, і на 1 гривню більше ніж тариф, що був у місті до цих рішень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-