Через підозрілу сумку в Одесі екстренно посадили турецький літак

Через підозрілу сумку в Одесі екстренно посадили турецький літак

Укрінформ
Літак,  що прямував з Домодєдово  до Туреччини, через підозрілу сумку  здійснив екстрену посадку в  аеропорту Одеси.  До літака  вирушив кінологічний підрозділ  Держприкордонслужби.

Про це в соцмережі повідомив Руслан Форостяк, провідний консультант начальника ГУ  Національної поліції України в Одеській області.

“На міжнародному авіарейсі турецької авіакомпанії, що прямував з Домодєдово (Москва) до Туреччини,  виникла нештатна ситуація. Один із пасажирів поскаржився на стан здоров'я, а саме на розлад шлунку, та довгий час знаходився в приміщені туалету. Екіпаж з огляду на підозрілі дії пасажира провів детальний огляд туалетної кабіни та виявив у приміщенні сховану підозрілу сумку. Знахідка змусила екіпаж вдатись до рішення здійснити екстрену посадку на найближчому аеродромі, ним виявився міжнародний аеропорт в Одесі. В аеропорту до літака А320, що тільки-но здійснив вдалу посадку, вирушив кінологічний підрозділ Державна прикордонна служба України для огляду підозрілого предмета. Через деякий час уже буде зрозуміло,  були підстави для тривоги чи ні”, - написав Форостяк.

Читайте також: У Борисполі літак зіткнувся з вантажівкою

Він також підкреслив, що  пильність та рішучість турецького екіпажу заслуговує подяки. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-