На Прикарпатті вітер повалив дерева, зруйнував дахи та знеструмив села

На Прикарпатті вітер повалив дерева, зруйнував дахи та знеструмив села

Укрінформ
В Івано-Франківській області через сильний вітер рятувальникам кілька разів довелось виїжджати для розрізання повалених дерев. Вітер зруйнував покрівлю будівель у Косівському та Снятинському районах.

Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

«В ніч з 29 на 30 жовтня 2017 року в с. Рожнів Косівського р-ну, внаслідок сильного вітру, було пошкоджено покрівлю Рожнівського НВК на площі, орієнтовно, 100 м. кв. Навчально-виховний процес не припинявся. Черговий караул МПО Заболотів виїжджав для надання допомоги по розрізанню дерева, яке у зв`язку із поривами сильного вітру впало на покрівлю ЗОШ №1 I-II ст. Внаслідок падіння дерева пошкоджено частину металевої покрівлі на площі 12 кв. м», - йдеться у повідомленні управління ОДА.

Читайте також: В Україні через негоду знеструмлені 94 населені пункти – ДСНС

В Івано-Франківську рятувальникам довелось демонтувати біг-борд, який повалив вітер.

«Ще 4 виїзди працівники пожежно-рятувальної служби області здійснили для розрізання дерев, що впали на проїжджі частини доріг та тротуари. Такі випадки мали місце в обласному центрі на розі вулиць Матейки і Курінного Чорноти, на вулиці С.Бандери та Івасюка, а також в місті Рогатин», - повідомляє обласне управління ДСНС.

Наразі через негоду без світла в області залишається 2 населених пункти, ще 6 – частково, знеструмлені 12 АТС, 27 населених пунктів без зв’язку.

Відомо, що вітер у Прикарпатті сягав до 40 м/с.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-