На Львівщині відкрили новий завод, який шитиме чохли для салонів АUDI

На Львівщині відкрили новий завод, який шитиме чохли для салонів АUDI

Фото
Укрінформ
У селі Кожичі Яворівського району на Львівщині відкрили українську філію німецької компанії "Бадер Гмбх" - завод "Бадер-Аунде", який займатиметься пошиттям чохлів для салонів автомобілів марки АUDI.

На підприємстві буде створено близько тисячі робочих місць, повідомляє портал dyvys.info.

"26 жовтня офіційно запустили третій завод із виробництва елементів салон та пошиття сидінь для європейських марок автомобілів. На новому виробничому підрозділі будуть шити чохли для салонів автомобілів зі шкіри. Тут планується створити 1000 робочих місць, з середньомісячною заробітною платою 8000 гривень", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Tyco Electronics хоче створити у Франківську ще 500 робочих місць

Як зазначив на відкритті заводу перший віце-прем’єр-міністр України Степан Кубів, запровадження німецьких технологій в Україні – це старт для нас всіх і для України. На Львівщині відкрили новий завод на тисячу робочих місць.

На Львівщині відкрили новий завод

"Це більше 1000 робочих місць, це формування інвестиційної політики, німецьких технологій. Водночас, виробництво на цьому підприємстві забезпечить якісні заробітні плати та матеріали, які виготовлятимуться саме в Україні", – наголосив Кубів.

За словами керівника "Бадер-Аунде Україна" Андрія Павлуня, новий підрозділ виконуватиме замовлення для марки АUDI.

Додамо, ТзОВ "Бадер Україна" є українською філією  німецької компанії "Бадер Гмбх" – одного із провідних світових виробників автомобільної шкіри преміум-сегменту.

У новий завод вже залучено понад 146 млн гривень інвестицій.

Фото: dyvys.info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-