Поліція встановила особу харківського стрільця

Поліція встановила особу харківського стрільця

Укрінформ
Поліція Харкова встановила особи зловмисників, які стріляли у перехожих з багатоповерхівки на вулиці Пушкінській.

Про це інформує відділ комунікації поліції Харківської області.

"В ході оперативно-розшукових заходів було встановлено будинок, після чого проведено поквартирний обхід і встановлено квартиру, з якої були здійснені постріли. Особи, які здійснювали постріли з даної квартири, встановлені та доставлені  до Київського відділу поліції", - сказав начальник цього відділу Олександр Коцар.

За його словами, у квартирі, з якої стріляли, перебували троє юнаків, згодом до них приєднався ще один. Всі вони громадяни України. Подальші обставини події встановлюються.

У той же час, за результатами моніторингу мережі Інтернет були виявлені відеоматеріали, на яких молодики стріляють з пістолета. З’ясовано, що хлопцю, який на відео стріляє, 19 років. Іншим - по 20.

Читайте також: У Харкові стріляли з багатоповерхівки по перехожих

Олександр Коцар подякував усім представникам засобам масової інформації за допомогу у зборі інформації про місце події та її учасників.

Слідчі вилучили речові докази, у тому числі пістолет. Вилучене направлено на експертизу. Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-