У Кагарлику під час бійки загинув учасник АТО

У Кагарлику під час бійки загинув учасник АТО

Укрінформ
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі учасника АТО від ножових поранень, яких йому нанесли під час бійки, що сталася в ніч на 24 жовтня на Київщині.

Про це інформує відділ комунікації поліції в Київській області.

“Нічний інцидент стався у місті Кагарлик між рідними братами та компанією молодих чоловіків. Під час бійки один із нападників вихопив ніж, наніс ним проникаючі поранення старшому з братів. 33-річному чоловіку діагностували проникаючі ножові поранення грудної клітки та черевної порожнини. На жаль, врятувати життя йому лікарям не вдалося, він помер на операційному столі”, - йдеться в повідомленні. 

За даними поліції, загиблий є учасником АТО.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років.

Крім того, 31-річний молодший брат загиблого під час бійки отримав тілесні ушкодження у вигляді проникаючого ножового поранення грудей. 

Читайте також: Із початку року поліція розкрила 88% умисних вбивств - МВС

Як зазначив очільник поліції Київщини Дмитро Ценов, працівники поліції продовжують проводити усі необхідні оперативно-розшукові заходи та слідчі дії, спрямовані на встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння даного злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-