Смертельна ДТП у Харкові: знайшли зниклу жінку – п`яту жертву

Смертельна ДТП у Харкові: знайшли зниклу жінку – п`яту жертву

Укрінформ
Опізнали п’яту жертву кривавого ДТП в центрі Харкова.

Про це повідомляє поліція Харківщини у Facebook.

"Загиблою виявилась 46-річна харків’янка Умаєва Наталія Миколаївна", - йдеться у повідомленні.

18-річний син жінки, який приїхав з Маріуполя, сьогодні підтвердив, що загибла - його мати, повідомляє поліція.

Читайте також: Смертельний наїзд: водійку Lexus можуть відпустити під заставу

Нагадаємо, родичі 46-річної Наталії Умаєвої звернулися до журналістів з проханням допомогти у пошуках жінки, яка зникла після кривавого ДТП. За їх словами, жінка перебувала на перехресті під час цих подій і розмовляла з донькою по телефону. Раптово в трубці почувся шум, якийсь чоловік узяв телефон і повідомив, що сталася аварія і загинуло багато людей.

Як відомо, ввечері 18 жовтня у центрі Харкова автомобіль Lexus в'їхав у натовп пішоходів. У результаті ДТП 5 людей загинули, ще 6 отримали поранення. За кермом Lexus була 20-річна прийомна дочка місцевого бізнесмена Олена Зайцева. ЇЇ затримала поліція.

Слідчими органами порушено кримінальну виробництво за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до загибелі кількох осіб) КК України. Зазначимо, що покарання по цій статті тягне за собою позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортним засобом до трьох років.

За словами начальника Харківської обласної поліції Олега Беха, дівчина, яка була за кермом Lexus, чотири рази притягувалася до адмінвідповідальності за порушення правил дорожнього руху за ч. ч. 1, 3 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення в 2016 році і двічі – вже цьогоріч. Запобіжний захід Зайцевій оберуть 20 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-