Троє постраждалих в харківській аварії досі непритомні

Троє постраждалих в харківській аварії досі непритомні

Укрінформ
Вагітна жінка, яка постраждала в ДТП у Харкові 18 жовтня, знаходиться в стані медикаментозного сну. Ще двоє - у стані штучної коми.

Про це журналістам повідомила заступник головного лікаря Харківської обласної клінічної лікарні Ірина Лодяна, пише місцеве видання Status quo.

За її словами, дитині це не зашкодить. У 30-річної вагітної - тяжка черепно-мозкова травма, але стан на даний момент стабільний. Операція жінці, яка перебуває на 6-му місяці вагітності, не потрібна.

У стані штучної коми знаходяться і дві сестри - Оксана і Діана. Вони - в Харківській лікарні швидкої і невідкладної допомоги. Дівчата в дуже важкому стані, в реанімації. Лікарі поки що не беруться говорити, чи виживуть вони. Їм зробили операції на органах черевної порожнини і грудної клітки, а також нейрохірургічну операцію.

Читайте також: Кривава ДТП у Харкові: дівчина-водій Lexus відмовилася від пояснень

Ще троє постраждалих знаходяться у стабільному стані.

Як повідомляв Укрінформ, ДТП у Харкові сталася 18 жовтня близько 20:40 поблизу перехрестя вул.Сумської і вул.Мечникова. Автомобіль Lexus зіткнувся з машиною Volkswagen, після чого виїхав на тротуар, де збив пішоходів. У результаті ДТП на місці загинуло 5 осіб, ще 6 - травмовано і доставлено в лікарню.

За інформацією начальника ГУ Нацполіції у Харківській області Олега Беха, водій Lexus рухалася на заборонний сигнал світлофора. За кермом автомобіля Lexus RX 350 знаходилася 20-річна студентка ХНУ імені Каразіна, донька місцевого бізнесмена Олена Зайцева. Її затримали.

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-