Із п’яти загиблих у харківській ДТП родичі упізнали лише двох

Із п’яти загиблих у харківській ДТП родичі упізнали лише двох

Укрінформ
Поліція продовжує встановлювання осіб, потерпілих під час ДТП, яке сталося 18 жовтня на вулиці Сумській у Харкові. 

Наразі ідентифіковані всі пацієнти, які перебувають у лікарнях. У той час із п’яти загиблих опізнані родичами лише двоє.

Про це повідомляється на сторінці Facebook ГУ НП України в Харківській області. 

“Робота щодо встановлення осіб, потерпілих в результаті ДТП, триває. Станом на 10-00 поліція встановила особу ще однієї жінки – 29-річної харків’янки, яка наразі перебуває у лікарні”.

Із п’яти загиблих опізнані родичами дві особи — чоловік та жінка. 

Цю інформацію 19 жовтня під час брифінгу повідомив начальник ГУ НП України в Харківській області Олег Бех.

“На цей час опізнані родичами дві особи (чоловік 1990 року народження та жінка 1989 року народження). Опізнання ще трьох тіл з родичами поки не проводилося. Повних анкетних даних цих людей немає”, - підкреслив Бех.

За його словами, зараз в лікарнях перебувають один чоловік та п’ять жінок, в тому числі дві сестри та вагітна жінка. Найстаршій жертві 36 років, вона киянка, наймолодшій — 24.  Серед пацієнтів є дівчина з Кременчука, решта — харків’яни.

Читайте також: Винуватиці кривавої ДТП у Харкові загрожує 10 років тюрми

Як повідомлялося, ДТП у Харкові сталася 18 жовтня близько 20:40 поблизу перехрестя вул. Сумської та вул. Мечникова. Автомобіль Lexus зіткнувся з машиною Volkswagen, після чого  виїхав на тротуар, де збив пішоходів. Унаслідок ДТП на місці загинуло 5 людей, ще 6 - травмовані та доставлені до лікарні.

За інформацією начальника ГУ Нацполіції у Харківській області Олега Беха, водій Lexus рухалася на заборонний сигнал світлофора. За кермом автомобіля Lexus RX 350 перебувала 20-річна студентка ХНУ імені Каразіна, донька місцевого бізнесмена Олена Зайцева. Її затримано.

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-