У МВС стверджують, що загиблих у харківській ДТП - п’ятеро

У МВС стверджують, що загиблих у харківській ДТП - п’ятеро

Укрінформ
У МВС уточнили, що внаслідок ДТП у Харкові загинуло 5 осіб, за життя інших борються лікарі.

Про це заявив директор Департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко в ефірі каналу «112. Україна», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Хочу уточнити, що на даний час загиблих 5. За життя інших борюся лікарі. Але фактичних жертв поки що 5», -  зазначив Шевченко, відповідаючи на запитання журналіста про попередні висновки щодо ДТП в Харкові.

Він нагадав, що подібна ДТП трапилася в травні 2008 року в тому ж Харкові, коли позашляховик задавив людей на зупинці.

Читайте також: Винуватиця кривавої ДТП у Харкові є сестрою екс-заступника прокурора часів Пшонки

Шевченко висловив упевненість, що слідство під керівництвом новопризначеного керівника Головного управління Національної поліції Харківської області Олега Беха, «точно швидко пройде, об'єктивно, повно і неупереджено, і встановлять всі деталі цієї справді жахливої трагедії».

"Буквально щойно я спілкувався з очільником ГУ Нацполіції Харківської області Олегом Бехом, який особисто контролює справу. Цю справу взято на особистий контроль міністра внутрішніх справ і голови Нацполіції, генпрокурора. Можу сказати, що на цю хвилину 11 потерпілих: 5 загиблих, наголошую, 5 загиблих, і 2 людей перебувать у важкому стані, одна з яких вагітна жінка, котра перебуває перманентно у стані коми. Наразі лікарі борються за її життя", - повідомив в ефірі "112 Україна" Зорян Шкіряк – радник міністра внутрішніх справ.

Як повідомляв Укрінформ, 18 жовтня о 20:45 на перетині вул.Сумської і пров. Мечникова у Харкові зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. За словами очевидців, після удару Lexus врізався у світлофор, перекинувся і вилетів на тротуар, де збив пішоходів, які чекали зеленого сигналу світлофора. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-