Винуватиця кривавої ДТП у Харкові є сестрою екс-заступника прокурора часів Пшонки

Винуватиця кривавої ДТП у Харкові є сестрою екс-заступника прокурора часів Пшонки

Укрінформ
Винуватиця вчорашньої аварії у Харкові з п'ятьма загиблими Олена Зайцева є зведеною сестрою екс-заступника прокурора Черкаської області часів Віктора Пшонки Дмитра Зайцева, який перебуває у розшуку.

Про це повідомила речниця генпрокурора Лариса Сарган, інформує Еспресо.TV. 

Зазначається, що Зайцева люстрували. За її словами, йому начебто оголошена підозра і він переховується в Росії.

"Наразі відомо, що Олена Зайцева - зведена сестра колишнього заступника прокурора Черкаської області часів Пшонки Дмитра Зайцева, який був на посаді в 2013 році. Люстрований. За попередньою інформацію, він у розшуку, йому нібито оголошена підозра і він переховується в Москві", - уточнила Сарган.

Читайте також: ДТП в Харкові: водію Lexus виписали за рік п’ять штрафів

Як відомо, Зайцев у 2008-2010 роках працював у Генпрокуратурі України. Протягом 2010-2011 років обіймав посади прокурора Алушти та Сімферополя АР Крим. У 2012 році був заступником прокурора Одеської області. 1 березня 2013 року наказом тодішнього генпрокурора Віктора Пшонки призначений заступником прокурора Черкаської області.

Як повідомлялося, ввечері 18 жовтня у Харкові внаслідок зіткнення двох позашляховиків загинули 5 пішоходів, ще 6 людей постраждали. За інформацією радника глави МВС Антона Геращенка, двоє постраждалих дівчат перебувають у вкрай важкому стані.

Пізніше харківські правоохоронці затримали винуватицю аварії. Як повідомив Геращенко, нею виявилася 20-річна дівчина, яка була за кермом авто Lexus.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-