Lexus-убивця з Харкова вже попадався на порушенні ПДР

Lexus-убивця з Харкова вже попадався на порушенні ПДР

Відео
Укрінформ
Волонтери показали відео, на якому Lexus RX350 (номер АХ 0032 ЄС), який став причиною загибелі шістьох харків'ян, вже затримували за проїзд на червоне світло.

Про це написав у Facebook Антон Геращенко.

"Ми, щоправда, не знаємо, хто був за кермом у той день, ця ж дівчина-мажор 1997 року народження, яка стала причиною загибелі 6 харків'ян, або ж хтось з її рідних. Але з цього відео ясно видно, що сьогоднішня трагедія була прогнозована. Впевнений, що пора покінчити з популізмом і стогонами про те, що штрафи за проїзд на червоне світло або порушення правил проїзду перехрестя занадто великі. Це неправда! Кілька сотень гривень штрафу не зупиняють порушників від нових порушень і зрештою можуть призвести до загибелі багатьох невинних людей. Розміри штрафів потрібно переглядати! А неадекватні водії, які систематично порушують ПДР, взагалі повинні позбавлятися прав на роки, якщо не назавжди.Так, як це є в цивілізованих країнах, не уражених вірусом популізму", - написав Геращенко.

Читайте також: Кривава ДТП у Харкові: жертв виявилося шестеро, поранені п'ятеро пішоходів

За його словами, дві дівчини, які постраждали від наїзду автомобіля Lexus, перебувають у вкрай тяжкому стані: "Можуть не дожити до ранку. Молимося за них...".

Раніше Геращенко писав, що на перехресті вул. Сумської та вул. Бурсацький спуск автомобіль Lexus, номер АХ 0032 ЄС, за кермом якого була дівчина-мажорка 1997 року народження, проїжджаючи на заборонний сигнал світлофора, на великій швидкості врізався в автомобіль Volkswagen Touareg. Від отриманого удару автомобіль Lexus викинуло на тротуар вулиці Сумської, де у цей момент знаходилися десятки пішоходів.

Як повідомляв раніше Укрінформ, у 20:45 у центрі Харкова біля виходу з метро "Історичний музей" зіткнулися два автомобілі, один з них, позашляховик Lexus, вилетів на натовп людей на пішохідному переході біля кафе "Пузата хата", в результаті на місці загинули шестеро, п'ятеро госпіталізовані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-