Суд арештував шахраїв, які видавали себе за посадовців АП

Суд арештував шахраїв, які видавали себе за посадовців АП

Укрінформ
У четвер, 5 жовтня, за клопотанням органів досудового розслідування Івано-Франківський міський суд обрав запобіжний захід трьом жителям Київської області.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

За інформацією прокуратури, всіх трьох зловмисників взято під варту за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 (шахрайство) КК України.

"Установлено, що кияни в липні цього року зателефонували голові одного з фермерських господарств та, представившись посадовими особами Адміністрації Президента України, шляхом обману переконали останнього здійснити переказ грошових коштів на їх рахунок. Зловмисники  повідомили фермеру, що мають можливість посприяти в отриманні гранту на розвиток його господарства за рахунок коштів іноземних інвесторів. За свої послуги вони зажадали 316 тис. грн, які довірливий чоловік перерахував", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Нацполіція просить у Ради права на "миттєве затримання" вбивць і терористів

Зазначається, що під процесуальним керівництвом Івано-Франківської місцевої прокуратури співробітники Служби безпеки України та Національної поліції затримали зловмисників у м. Києві. Їх узято під варту.

Стан досудового розслідування у кримінальному провадженні перебуває на контролі у керівництва прокуратури області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-