Заборону польотів над Калинівкою продовжили до 9 жовтня

Заборону польотів над Калинівкою продовжили до 9 жовтня

Укрінформ
У Вінницькій області межі заборони руху повітряного транспорту в районі, де сталася пожежа на військових складах, звузили до радіуса 5 км з центром у Калинівці, однак висоту польотів знову обмежили до вечора 9 жовтня.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі Украероруху.

"Радіус заборони становить 5 км з центром в Калинівці, вертикальні межі - від земної поверхні до 4250 м встановлено до 20:59 9 жовтня 2017 року", - поінформували в Украероруху.

Як повідомляв Укрінформ, через пожежу на складі боєприпасів межі заборони руху транспорту 28 вересня розширили до радіуса 40 км з центром в Калинівці, з необмеженою висотою.

Як відомо, увечері 26 вересня на складі боєприпасів у Калинівці Вінницької області сталася пожежа, яка спричинила детонацію боєприпасів. Через надзвичайну ситуацію з небезпечної зони були евакуйовані понад 30 тис. місцевих жителів. Вибухи припинилися вранці 28 вересня, а вже після обіду рятувальники завершили розчищати територію в районі арсеналу від вибухонебезпечних предметів. Під вечір четверга туди почали повертатися місцеві жителі.

Військова прокуратура Центрального регіону України відкрила кримінальне провадження за фактом вчинення диверсії на території військової частини. Водночас слідчі розслідують чотири основні версії пожежі в Калинівці.

Читайте також: Калинівських школярів навчатимуть поведінці з вибухонебезпечними предметами

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що розмінування території біля Калинівки триватиме до кінця листопада.

Станом на ранок 2 жовтня у Калинівці фіксується поодинока детонація боєприпасів

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-