На Львівщині зафіксували землетрус, утворилося провалля

На Львівщині зафіксували землетрус, утворилося провалля

Фото, відео
Укрінформ
На Львівщині зафіксовано землетрус. Користувачі соцмереж виставляють фото та відео, на якому також зафіксовано обвал карстової породи в Дрогобицькому районі.

Про землетрус повідомляє ГУ ДСНС України у Львівській області.

“Повідомлення про землетрус 29.09.17 року о 21.46 в районі м. Дрогобич. За даними обробки сейсмічної мережі відділу сейсмічності Карпатського регіону ІГФ НАН України: координати епіцентру - широта 49.3018 град, довгота 23.6019 град; глибина гіпоцентру в межах 2,2 км”, - зазначається в повідомленні.

Фото: varta1.com.ua

Про підземні поштовхи, але вже в Трускавці, повідомили й користувачі соцмереж.

«Я в Трускавці. Труханило добряче, світло зникло на кілька секунд. Перший раз о 0:46 сильно, потім ще два рази, але слабше», – написала у Фейсбуці львівська громадська активіста Наталія Шелестак. 

Про поштовхи повідомляли й інші користувачі соцмереж.

Читайте також: У Мексиці жертв землетрусу побільшало до 343

Водночас депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич повідомив про обвал карстової породи в Дрогобицькому районі. 

“Обвал карстової породи діаметром 200 м, глибиною 30 м відбувся на території с. Модричі, Дрогобицького району, 300 метрів від дороги та 1 км до найближчої будівлі. Пошкоджено дві електроопори. Електропостачання населених пунктів не перервано. Потерпілих немає. Що саме спричинило обвал наразі невідомо, це з’ясують експерти”, - розповів Зінкевич.

Відео з місця обвалу опублікувала Фейсбук-спільнота “Дрогобиччина”.

“В регіоні на землях Дрогобицького району в межах шахт Стебницького Полімінералу утворилось глибоке і широке провалля, дві ночі мешканці Трускавця відчували поштовхи”, - йдеться в повідомленні, яке проілюстровано фото та відео.

 На місці події працює комісія, яка з’ясовує обставини події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-