Вибух у Калинівці: задіяні три тисячі поліцейських з п’яти областей

Вибух у Калинівці: задіяні три тисячі поліцейських з п’яти областей

Укрінформ
Поліцейські Вінниччини та придані сили з чотирьох областей України працюють у посиленому режимі у зв’язку з надзвичайною ситуацією, що виникла внаслідок пожежі на військових складах поблизу Калинівки.

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

«Близько трьох тисяч поліцейських Вінницької, Житомирської, Хмельницької, Київської та Чернівецької областей забезпечують безпеку людей, проводиться евакуація населення. Станом на 7 годину інформація про потерпілих внаслідок вибухів до поліції не надходила. Правоохоронці забезпечують публічну безпеку і порядок на територіях, прилеглих до епіцентру пожежі та вибухів боєприпасів на території однієї з військових частин. Поліцейські вживають заходів по забезпеченню збереження майна громадян, які вимушені виїхати з небезпечних територій», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що безпосередньо на місці події діяльність підрозділів поліції координує т.в.о голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін.

Читайте також: Із зони вибухів під Калинівкою евакуювали 24 тисячі осіб, рух транспорту перекритий

«Працюють всі необхідні служби, правоохоронні підрозділи. 239 працівників поліції патрулюють безпосередньо місто Калинівку. Обстановка повністю під контролем, підтверджених фактів мародерства не зафіксовано», – прокоментував він ситуацію.

Поліцейські надають допомогу в проведенні термінової евакуації людей із місць, які можуть потенційно бути ураженими уламками від вибуху снарядів – населених пунктів Калинівського та Вінницького районів. Вже евакуйовані понад 30 тисяч людей.

Піші патрулі правоохоронців проінструктовані на виявлення людей, які з різних причин залишаються на небезпечних територіях.

Внаслідок влучення снарядів сталося займання чотирьох житлових будинків, яке ліквідували.

Поліція організувала роботу 46 блокпостів для перекриття в’їздів у зону небезпеки та на територію Вінницької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-