Через вибухи в Калинівці стали три газорозподільчі станції

Через вибухи в Калинівці стали три газорозподільчі станції

Укрінформ
Через вибухи на військовому складі у Калинівці Вінницької області зупинено роботу трьох газорозподільних станцій, проте це не впливає на забезпечення жителів Вінниці паливом.

Про це повідомив радник міністра енергетики та вугільної промисловості Максим Білявський на своїй сторінці у Facebook.

"Зупинено роботу трьох газорозподільних станцій. На транзит ситуація не впливає, кільцева схема газопостачання обласного центру дозволяє повністю забезпечувати мешканців блакитним паливом", - написав він.

Як повідомлялося, 26 вересня у місті Калинівка на складах озброєння виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. За попередньою інформацією, травмована одна особа, її у стані середньої тяжкості госпіталізовано.

Читайте також: Із зони вибухів під Калинівкою евакуювали 24 тисячі осіб, рух транспорту перекритий

У зоні можливого ураження евакуйовано близько 24 тисяч осіб.

Нині на території військового складу спостерігається пожежа та вибухи різної інтенсивності. Рятувальники ліквідували займання 4 житлових будинків унаслідок влучання боєприпасів.

Наразі закрито рух усіх видів транспорту, зокрема автотранспорту на автодорозі Житомир - Могилів - Подільський; залізничного транспорту на перегоні Сосенка - Калинівка Південно-Західної залізниці; повітряного транспорту в радіусі 50 кілометрів від м. Калинівка.

Відключено лінії електропередач Калинівка-УкрФлора та Калинівка-Лаврівка, а також газопостачання сіл Дорожнє, Медвідка, Лаврівка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-