Вінничани гуртуються в соцмережах для допомоги евакуйованим з-під Калинівки

Вінничани гуртуються в соцмережах для допомоги евакуйованим з-під Калинівки

Укрінформ
Вінничани у соцмережах пропонують допомогу з евакуацію мешканцям населених пунктів поблизу палаючих військових складів біля м.Калинівка.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Вінничани на своїх сторінках у «Фейсбуку» пропонують допомогу з евакуацію мешканцям населених пунктів поблизу палаючих військових складів біля м. Калинівка, а також заявляють про готовність прийняти у себе і в разі потреби здавати кров.

Читайте також: Постраждалих та руйнувань через вибухи на складах в Калинівці немає

«Всі хто не можуть виїхати з Калинівки, набирайте 0971660538 Оля, +380 (96) 502 31 75 Вадим. Допоможемо», - пише користувачка соцмережі Olga Koval.

Читайте також: У мерії Вінниці заспокоїли - місто в зону ураження від вибухів не потрапляє

Громадський Активіст Анатолій Банах закликає земляків мобілізуватися для допомоги  жителям Калинівського району.

Голова Європейської партії Микола Катеринчук також у «ФБ» повідомив про формування штабу допомоги постраждалим від вибухів під Калинівкою.

"Прошу мешканців Вінниччини Калинівського району та навколишніх населених пунктів повідомляти про потреби в коментарях, особистих повідомленнях та по номеру телефона. Ми формуємо гуманітарний вантаж з аптечок, питної води та предметів першої необхідності", - написав Катеринчук.

Читайте також: Із зони пожежі на території арсеналу поблизу Калинівки евакуювали 22 тисячі жителів

Як повідомляло агентство, про готовність прийняти у Вінниці евакуйованих із зони ураження вибухами з палаючих військових складів повідомив мер міста Сергій Моргунов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-