Наслідки пожежі на військових складах ліквідують 1255 людей і 47 одиниць техніки

Наслідки пожежі на військових складах ліквідують 1255 людей і 47 одиниць техніки

Укрінформ
Для ліквідації пожежі на території арсеналу Міністерства оборони України поблизу м. Калинівка Вінницької області залучено понад 1250 осіб та 47 одиниць техніки.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

«Для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації всього залучено 1 тис. 255 чоловік та 47 одиниць техніки, у тому числі від ДСНС - 155 чоловік особового складу та 39 одиниць техніки, Національної поліції - 70 чоловік особового складу та Національної гвардії України 1000 чоловік особового складу, Міністерства оборони України 30 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки, у тому числі 2 пожежних танки, ВАТ «Укрзалізниця» 3 пожежних потяги»,  - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Рятувальники відправили гасити військові склади під Калинівкою пожежні танки

Згідно з повідомленням, на складах зберігається орієнтовно 83 тис. тонн боєприпасів.

Здійснено оповіщення жителів м. Калинівка та населених пунктів в 10 кілометровій зоні (Павлівка, Медвідка, Дорожне, Сальник, Стрижавка) в населених пунктах проживає близько 24 тис. чоловік.

Внаслідок вибухів на військових складах 26 вересня закрито рух для всіх видів транспорту на автодорозі державного значення М-21 Житомир – Могилів–Подільський. Закрито рух залізничного транспорту на перегоні Сосенка – Калинівка регіональної філії «Південно-Західна залізниця». Закрито рух повітряного транспорту в радіусі 50 кілометрів від центру м. Калинівка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-