На Вінниччині евакуюють населення з прилеглих до

На Вінниччині евакуюють населення з прилеглих до "вибухових" складів територій

Укрінформ
Поліція перекрила підї’зди до м. Калинівка на Вінниччині, де горять військові склади, та  евакуює населення з прилеглих територій.

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

"Поліцейські і нацгвардійці перекрили в їзди до Калинівки, а також здійснюють евакуацію жителів міста та прилеглих сіл. Крім того, правоохоронці забезпечують збереження залишеного людьми майна від мародерів", - йдеться у повідмоленні.

Читайте також: У Вінницькій області на повітря злітають артилерійські склади - ЗМІ

26 вересня, о 21.50 до Калинівського відділу поліції Вінницької області надійшло повідомлення про детонацію боєприпасів на території однієї з військових частин.

За наказом т.в.о. Голови Національної поліції України В’ячеслава Аброськіна, по тривозі підняті працівники поліції Вінницької, Житомирської та Хмельницької областей. Для координації діяльності усіх підрозділів поліції на місце події відряджено заступника глави Нацполіції Олександра Фацевича. Разом з ним до Вінницької області відбули працівники апарату Нацполіції.

Читайте також: Вибухи на військових складах підтвердив мер Калинівки

На місці розгорнуто діяльність ситуаційного центру Вінницької обласної поліції – для евакуації людей із зони можливого ураження.

Зараз поліцейські разом із нацгвардійцями організували перекриття в’їздів до Калинівки, а також здійснюють евакуацію жителів міста та прилеглих сіл. Крім того, правоохоронці забезпечують збереження залишеного людьми майна від мародерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-