У Львові 7-річна дівчинка встановила світовий воркаут-рекорд

У Львові 7-річна дівчинка встановила світовий воркаут-рекорд

Укрінформ
У Львові семирічна Ніколь Князєва встановила новий світовий воркаут-рекорд - виконала силовий підйом переворотом на перекладині 80 разів.

Про це повідомляє Львівська міська рада. 

"У межах Steel Workout Show (...) 7-річна Ніколь Князєва встановила новий світовий рекорд. Дівчинка отримала першість із силового підйому переворотом на перекладині у своїй віковій категорії, подолавши позначку у 80 разів. А це в понад 2 рази більше, аніж попередній максимальний результат", - сказано в повідомленні.

Steel Workout Show – це тур містами України, який, окрім Львова, цьогоріч охопив також Дніпро, Харків, Київ та Одесу. Мета його – популяризувати здоровий спосіб життя, демонструючи наочний приклад «вуличних» спортсменів зі світовими іменами.

Читайте також: Україна здобула 3 бронзові нагороди на турнірі Karate 1 в Стамбулі

Програма заходів охоплювала показові виступи національної збірної зі street workout, відкрите змагання серед усіх охочих, цікаві конкурси та безкоштовний майстер-клас від «гуру» вуличного фітнесу в Україні Дениса Мініна. Тренер провів відкрите тренування для охочих і розповів, як правильно займатися спортом у вуличних умовах. Переможці змагань отримали цінні подарунки для правильного планування фізичних навантажень – смартфони та фітнес-браслети.

Як підкреслюють організатори, Львів був першим містом у межах туру, де довелося припинити реєстрацію завчасно через надмірну кількість охочих взяти участь. Загалом зголосилося понад 200 хлопців та дівчат.

Фото: Львівська міськрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-