Рятувальники уточнили, що у пожежі в Херсоні загинули мати і троє дітей

Рятувальники уточнили, що у пожежі в Херсоні загинули мати і троє дітей

Укрінформ
У Державній службі України з надзвичайних ситуацій уточнили кількість загиблих в результаті ранкової пожежі в Херсоні: загинули чотири особи, з них троє дітей.

Про це повідомляється на сайті відомства. 

"19 вересня о 04:49 надійшло повідомлення про те, що на вул. Сагайдачного, 9, у м. Херсон сталося загоряння покрівлі 2-поверхового житлового будинку на площі понад 200 кв. м з подальшим розповсюдженням вогню на другий поверх. Внаслідок пожежі загинуло 4 особи, за попередніми даними, з них 3 дітей. Крім того, постраждало 2 особи, яких госпіталізовано до лікарні", - йдеться у повідомленні.

Раніше у ДСНС повідомляли про трьох загиблих.

Як повідомляв Укрінформ, пожежа почалася в одній із квартир двоповерхового будинку старої забудови. За даними поліції, найімовірніша причина - коротке замикання електропроводки. Повідомлялося також про знайдені тіла членів однієї родини – жінки, її двох дітей віком 1 та 8 років, а також про пошуки тіла 5-річної дівчинки.

Читайте також: Пожежа у Херсоні: поліція назвала найбільш імовірну версію

Відкрито кримінальне провадження, попередня правова кваліфікація – ч.2 ст. 270 Кримінального кодексу України «Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки».

У Херсоні оголошено дводенну жалобу за загиблими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-