Пожежа у Херсоні: поліція назвала найбільш імовірну версію

Пожежа у Херсоні: поліція назвала найбільш імовірну версію

Укрінформ
Поліція розглядає кілька версій виникнення пожежі на вул. Пилипа Орлика в Херсоні, яка забрала життя щонайменше трьох людей. Найімовірніша причина - коротке замикання електропроводки.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Херсонської області. 

"На місці події працюють криміналістична лабораторія, працівники вибухо-технічної служби, експерти та слідчі обласного главку поліції. Розглядається кілька версій події, серед яких найбільш імовірна – коротке замикання електропроводки. Попередня правова кваліфікація – ч.2 ст. 270 Кримінального кодексу України "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Херсоні внаслідок пожежі загинули двоє дітей

Встановлено, що пожежа почалася в одній із квартир двоповерхового будинку старої забудови. В результаті полум’ям знищено майже всі 12 квартир будинку. Близько 07:00 пожежу було локалізовано. На цей час знайдені тіла членів однієї родини – жінки, її двох дітей віком 1 та 8 років. Проводяться пошуки тіла 5-річної дівчинки. 36-річний батько дітей у тяжкому стані з опіками госпіталізований до реанімаційного відділення Херсонської обласної клінічної лікарні. Також унаслідок пожежі постраждали 43-річна мешканка будинку та 26-річний працівник служби ДСНС.

Як повідомляв Укрінформ, близько четвертої години ночі сталося загоряння покрівлі двоповерхового житлового будинку на площі понад 200 кв. м з подальшим розповсюдженням вогню на другий поверх. За даними ДСНС, унаслідок пожежі загинули три особи, з них двоє дітей. 

У Херсоні оголошено дводенну жалобу за загиблими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-