Винні у смерті дітей в Одесі будуть покарані - Гройсман

Винні у смерті дітей в Одесі будуть покарані - Гройсман

Укрінформ
Винні у загибелі дітей під час пожежі в дитячому спортивно-оздоровчому таборі "Вікторія" в Одесі будуть покарані.

Про це Прем’єр-міністр Володимир Гройсман написав у Facebook.

"Усі, хто винен у загибелі дітей в Одесі, мають понести жорстке покарання, незалежно від посад. Я вчора дав доручення міністру внутрішніх справ Aрсену Авакову і голові Національної поліції Сергію Князєву сформувати групу з кращих слідчих, яка має виїхати невідкладно на місце, встановити усі обставини цієї трагедії і виявити усіх, чиї дії чи бездіяльність до неї призвели", - зазначив Гройсман.

На його думку, усі мають зробити висновки з трагедії, яка трапилась в одеському таборі, бо халатність, безвідповідальність, а особливо, якщо в їхній основі - корупція, не можуть мати жодних виправдань.

Раніше було повідомлено про підозру директору дитячого спортивно-оздоровчого табору "Вікторія" за ознаками ч. 2 ст. 270 (порушення вимог пожежної безпеки, що спричинили загибель дітей) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Пожежа у таборі в Одесі: порушили дві справи, тривають обшуки

Крім того, співробітники поліції затримали і спільно з прокуратурою повідомили про підозру співробітниці табору, яка за функціональними обов'язками мала відповідати за пожежну безпеку.

У понеділок, 18 вересня, в облдержадміністрації відбудеться засідання оперативного штабу ДСНС щодо пожежі у дитячому закладі "Вікторія" під головуванням віце-прем'єр-міністра Геннадія Зубка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-