Харківські податківці найняли посередника для отримання хабара

Харківські податківці найняли посередника для отримання хабара

Фото
Укрінформ
Поліція викрила посадовців фіскальної служби у Харківській області на хабарі у 20 тис. доларів, якого вони вимагали у бізнесмена за закриття кримінальної справи про ухиляння від сплати податків.

Про це повідомляє прес-служба національної поліції.

"Оперативники Департаменту захисту економіки Національної поліції України спільно з працівниками УЗЕ в Одеській області та Військовою прокуратурою Харківського гарнізону припинили злочинну діяльність посадовців ГУ ДФС у Харківській області ", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували у Нацполіції, під час слідства у кримінальному провадженні правоохоронці встановили, що слідчим підрозділом ГУ ДФС у Харківській області було відкрито кримінальне провадження за фактом ухиляння підприємцем від сплати податків. У серпні слідчі ГУ ДФС провели санкціоновані обшуки і вилучили кошти та інші матеріальні цінності.

Читайте також: У Кропивницькому погоріли на хабарі двоє поліцейських

Посадовці фіскальної служби за 20 тисяч доларів США погодилися закрити кримінальне провадження щодо бізнесмена та в подальшому не втручатися в його господарську діяльність.

Правоохоронці задокументували, що слідчі управління фіскальної служби Харківщини для маскування корупційної діяльності залучили посередника з Херсонської області, якому підприємець передав 20 тисяч доларів США.

Наразі обох слідчих затримано. Тривають слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-