Падіння літака на Харківщині: пілот помер у лікарні

Падіння літака на Харківщині: пілот помер у лікарні

Укрінформ
Пілот, який постраждав під час аварії одномоторного літака у Нововодолазькому районі Харківської області, помер у реанімаційному відділенні Харківської міської лікарні швидкої допомоги.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів директор Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко.

"О 09:30 у лікарні помер пілот, який постраждав під час аварії одномоторного літака у Нововодолазькому районі. За словами медиків, чоловік дістав травми, не сумісні з життям", - зазначив Сидоренко.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 11 вересня близько 09:00 у Харківській області розбився одномоторний літак НАРП-1, який обпилював поля хімікатами. 55-річний льотчик був госпіталізований у Харківську міську лікарню швидкої допомоги з переломами кінцівок і хребта.

Читайте також: На Харківщині впав одномоторний літак: пілот у тяжкому стані

Розслідування розпочато за ч.1 ст.281, пов'язаною з порушенням правил повітряних польотів. Санкція статті - до трьох років обмеження волі.

За словами держінспектора з авіаційного нагляду за льотною експлуатацією Управління регіональних інспекцій Державіаслужби України Віктора Краснощокова, літак з не відомих поки що причин відразу після зльоту провів невдалу посадку на полі і розбився. Очевидці стверджують, що літак впав відразу після зльоту гвинтом вниз, його погасили за допомогою місцевої пожежної машини.

За даними Державіаслужби, свідоцтво пілота у льотчика закінчилося: "Льотна придатність літака закінчилася в червні 2016 року".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-