На Харківщині впав одномоторний літак: пілот у тяжкому стані

На Харківщині впав одномоторний літак: пілот у тяжкому стані

Укрінформ
Одномоторний літак НАРП-1 впав біля села Охоче Нововодолазького району Харківської області, льотчик госпіталізований.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в Нововодолазькому відділенні поліції.

"Інформація про падіння літака надійшла близько 08:40, вже через 20 хвилин на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Наразі на місці аварії також працюють спеціалісти Головного слідчого управління поліцейського главку в Харківській області, СБУ, Державіаслужби України", - зазначили у відділенні.

Кримінальне провадження, додали у відділенні, відкриватимуть слідчі Головного управління Нацполіції в області: "Наразі на місці події проводиться збір первинних матеріалів, здійснюється фотозйомка".

Читайте також: Порошенко привітав українського льотчика з перемогою на авіашоу в Чехії

"Льотчик - його особа встановлюється - госпіталізований до харківської міської лікарні швидкої допомоги, він знаходиться в реанімації, стан тяжкий. Більше на борту літака нікого не було", - пояснили у відділенні.

За першими даними, сказали у відділенні, літак виконував авіаційно-хімічні роботи: "Його реєстрація перевіряється".

Як відомо, НАРП-1 - легкий багатоцільовий одномоторний літак марки Миколаївського авіаремонтного заводу. Призначений для первинного навчання і тренування льотного складу, маршрутних польотів, перевезення пасажирів, аеровізуальних польотів, лісоавіаційних і авіахімічних робіт, аерофотозйомки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-