У Дніпрі до Дня міста вперше влаштували карнавал

У Дніпрі до Дня міста вперше влаштували карнавал

Фото, відео
Укрінформ
У Дніпрі з нагоди Дня міста вперше відбулася костюмована хода, участь в якій взяло понад 7 тисяч людей.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, люди у карнавальних костюмах пройшли від центру міста до Фестивального причалу на набережній, де утворили величезний напис «I love Dnipro». 

Учасники акції кажуть, що флешмоб – їхній подарунок місту і спосіб висловити свою любов до нього.

Читайте також: У Дніпрі охочі зможуть відчути себе флористами

«Флешмоби в Україні проходять часто. Але такого, щоб спочатку був карнавал, а потім така акція, я ще не бачив. Я дуже хочу, щоб карнавал був цікавинкою міста і став традицією», – зазначив режисер ходи Денис Миргоязов.

Карнавал до Дня міста Дніпра / Фото: Микола М'якшиков

Фото: Микола М'якшиков, Укрінформ

Не обійшлося також без музичних подій. Зокрема, чотиристаголосий хор з учасників 11 співочих колективів із різних міст України виконав композицію «Детка, это Днепр», яку вже понад три роки вважають неофіційним гімном міста.

У середмісті Дніпра 11 співочих колективів провели гучну «Битву хорів». Розпочалися співочі «бої» на центральній площі Дніпра виступом українських оркестрів і видовищним дефіле мажореток. Для кількох тисяч містян, котрі прийшли подивитися на дійство, зіграли найкращі військові оркестри з різних міст України. Це – колективи з Дніпра, Чернігова, Новомосковська та оркестр Військово-морських сил із Миколаєва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-