Прикордонники пояснили, навіщо КПП

Прикордонники пояснили, навіщо КПП "Краківець" обнесли колючим дротом

Укрінформ
Прикордонники спростовують поширену у ЗМІ інформацію, що колючий дріт на КПП "Краковець" з'явився до приїзду Саакашвілі.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив керівник прес-служби Західного регіонального управління ДПСУ Володимир Шеремет.

"Огородження території при в'їзді на КПП "Краковець" пов'язане із командно-штабними навчаннями, які розгорнулись на всіх ділянках державного кордону України у відповідь на російсько-білоруські військові навчання",- зазначив Шеремет.

За його словами, перед в’їздом на пункт пропуску кілька тижнів тому встановили командно-штабну машину зв’язку та іншу техніку.

Читайте також: ДПСУ попереджає про незручності на КП "Краківець" через приїзд Саакашвілі

Як повідомлялось, колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі, який раніше за указом Президента України втратив українське громадянство, заявив, що має намір повернутися до України в неділю, 10 вересня, через контрольний пункт "Краковець" на кордоні з Польщею. В цей день на згаданий КПП мають прибути народні депутати від "Сампомочі" та інших політсил, які стежитимуть за дотриманням законності при перетині Саакашвілі польсько-українського кордону. Розбити перед в'їздом на КПП свій табір має намір "Рух нових сил" Міхеїла Саакашвілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-